Pagina de Umor 

download-1

Pagina de Umor 

O inimă veselă înseninează faţa (Proverbe 15:13) si este un medicament bun (Proverbe 17:22). Ce altceva produce veselie inimii decât o glumă bună sau un cuvânt bun spus la timpul potrivit? Ne propunem ca prin această pagină de umor să vă „descreţim” puţin frunţile şi să vă facem să vă simţiţi… mai înseninaţi.

Dacă aveţi şi dumneavoastră alte glume care doriţi să apară pe această pagină, vă rog să nu ezitaţi să ni le trimiteţi pe email, apăsând aici [sau la adresa de email glume_crestine@voxdeibaptist.org, cu numele glumei şi numele, eventual oraşul / ţara de unde sunteţi]. Vă mulţumim şi aşteptăm mesajele dumneavoastră. Aceia dintre dumneavoastră care sunteţi înscrişi pe Forumul nostru, aveţi posibilitatea de acum să scrieţi direct în paginile respective glumele pe care le ştiţi şi care doriţi să le împărtăşiţi cu alţii.

În acest număr…

   Cariere noi

   Legile naturii

   Acum mă poţi auzi?

   Lecţiile vieţii

   Omul de afacere se roagă…

   Încredere

Cariere noi

Erau odată doi tipi care se decideau ce să facă pentru trai. S-au dus la un consilier şi acesta a decis să vadă dacă cei doi aveau îndemânări în rezolvarea de probleme.

Acesta a încercat să-i testeze pentru a limita domeniul de specialitate. A pus pe fiecare într-o cameră cu un aragaz, o masă, şi un ceainic de apă pe masă. El le-a spus, „Fierbe-ţi apa”.

Amândoi au pus ceainicul pe aragaz şi au folosit aragazul pentru a fierbe apa. Apoi, acesta i-a pus pe amândoi într-o cameră cu un aragaz, o masă, şi un ceainic de apă pe podea. Din nou, el le-a spus „Fierbeţi apa”.

Primul a pus ceainicul pe aragaz şi apoi a aprins focul. Consilierul i-a spus să fie un inginer pentru că putea să rezolve fiecare problemă în mod individual.

Al doilea a mutat ceainicul de pe podea pe masă, apoi a pus ceainicul de pe masă pe aragaz şi a aprins focul. Consilierul i-a spus să fie un matematician pentru că a redus problema într-o problemă rezolvată anterior.

Legile naturii

Legea raparaţiei mecanice:

După ce ţi s-au făcut mâinile de vaselină, începe să te mănânce nasul.

Legea atelierului:

Orice unealtă, când este scăpată, se va rostogoli în cel mai puţin accesibil colţ.

Legea telefonului:

Când suni un număr greşit, niciodată nu ai semnal de ocupat.

Legea alibiului:

Dacă îi spui şefului că ai întârziat la muncă pentru că ai avut o până de cauciuc, a doua zi chiar o să ai o până de cauciuc.

Teorema băii:

Când trupul este pe deplin scufundat în apă, sună telefonul.

Legea întâlnirilor apropiate:

Probabilitatea întâlnirii unei persoane pe care o cunoşti se măreşte atunci când eşti cu cineva cu care nu vrei să fi văzut.

Legea rezultatului:

Când încerci să dovedeşti cuiva că o maşină nu va funcţiona, aceasta va funcţiona.

Legea biomecanicii:

Severitatea mâncărimii este invers proporţională cu distanţa până la ea.

Regula teatrului:

La oricare eveniment, oamenii a căror scaune sunt cele mai departe de culoar sosesc ultimii.

Legea cafelei:

De îndată ce stai la o cană de cafea fierbinte, şeful îţi va cere să faci ceva care va dura până la răcirea cafelei.

Legea lui Murphy despre vestiare:

Dacă sunt doar doi oameni într-un vestiar, ei vor avea încuietori adiacente.

Legea covoarelor murdare:

Şansele ca un sandviş cu jeleu să cadă cu faţa în jos sunt direct corelate cu noutatea şi costul covorului.

Legea variaţiei:

Dacă schimbi liniile (sau benzile de trafic), cea în care te aflai o să se mişte mai repede decât cea în care te afli acum.

Acum mă poţi auzi?

 Un tânăr avea probleme cu banii, şi avea nevoie de $200 ca să-şi repare maşina şi să poată merge din nou la drum. Numai că el nu mai avea de la cine să mai împrumute. Aşadar, îşi sună părinţii printr-un operator şi sună cu taxă inversă şi îi spune tatălui său, „Am nevoie să mă împrumuţi cu două sute de dolari”, spuse el.

La celălalt fir, tatăl spune, „Îmi pare rău, nu te aud fiule, cred că este o linie rea”.

Băiatul strigă, „Două sute. Am nevoie de două sute de dolari!”

„Îmi pare rău, nu te aud deloc clar”, spuse tatăl.

Operatoarea interveni şi spuse, „Scuze, dar eu îl pot auzi perfect de clar”.

Tatăl a replicat, „Bun. Trimite-i TU banii atunci!”

Lecţiile vieţii

Când fiul meu avea în jur de 4 ani, s-a dus la farmacia locală împreună cu mine într-o după amiază. Când ne aflam la casă, acesta a văzut pe un om chel care stătea în spatele nostru la rând. Eu, aşa cum fac toate mămicile bune, mi-am învăţat copilul bunele maniere, mai ales când se află în public. L-am observat şi eu pe acel om în acelaşi timp ca fiul meu şi mă rugam ca el să-şi amintească ceea ce l-am învăţat.

În câteva secunde, la un moment de tăcere neobişnuit din magazin, fiul meu a proclamat, „Uite mamă, omul ăla nu are nici un păr!” Omul a fost înţelegător, crezând că aceasta era ceva interesant şi a răspuns fiului meu cu un zâmbet.

Apoi, fără nici o avertizare, fiul meu a strigat, „Şi uite, nu are nici un dinte!!”

Nu am putut să ies de acolo destul de repede. Ca să înrăutăţească treaba mai mult, în timp ce se afla în lotul de parcare, omul a venit la noi şi a vorbit tare drăguţ cu fiul meu. Şi-a băgat mâna în buzunar şi a scos de acolo dinţii lui falşi, şi a spus, „Îmi am dinţii cu mine, numai că nu i-am periat încă”.

Fiul meu nu avuse nici o carie iar acum are douăzeci de ani. Cred că unele lecţii sunt învăţate în cele mai ciudate feluri.

Omul de afacere se roagă…

Un om de afacerea care avea nevoie de milioane de dolari pentru a conclude o afacere importantă a mers la biserică ca să se roage pentru bani. Din întâmplare acesta a îngenuncheat lângă un om care se ruga pentru $100 pentru a plăti o datorie urgentă.

Omul de afaceri şi-a scos portmoneul şi a presat $100 în mâna cealaltă a omului. Bucuros nespus, omul s-a ridicat şi a părăsit biserica. Omul de afaceri şi-a închis ochii atunci şi s-a rugat, „Şi acum, Doamne, că am atenţia ta neîmpărţită…”

Încredere

Micuţul Johnny mergea pe plajă şi a spionat pe o femeie respectabilă care stătea sub o umbrelă de plajă pe nisip. El s-a dus la ea şi a întrebat-o, „Sunteţi creştină?”

„Da”, a spus ea.

„Citiţi Biblia zilnic?”

Aceasta a dat din cap, „Da”.

„Vă rugaţi des?”, a întrebat micul Johnny apoi, şi ea i-a răspuns din nou, „Da”.

Cu aceasta el a pus şi ultima întrebare, „Îmi puteţi ţine sfertul de dolar până ce eu merg să înot?”

http://publicatia.voxdeibaptist.org/page_umor_apr06.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.