Calea Adevarul si Viata 594 – Semnele din cer

download-1

Aceasta emisiune il are ca invitat pe Fanel Serban, care este pastor la biserica „Punctul Zero” din Brasov. Semnele vremurilor este un subiect care l-a preocupat in ultimul timp pe Fanel, asa ca el va vorbi despre semnele din cer, care vor fi aratate in vremurile din urma.

 https://alfaomega.tv/embed/vod/?vid=7908

Pasajul din cartea Apocalipsa 12:1-2 vorbeste despre aratarea unei femei invaluita in soare, cu luna sub picioare si cu o cununa de douasprezece stele pe cap. Acest eveniment a avut loc la data de 23 septembrie 2017, unde s-a intamplat o aliniere mai ciudata. Ea nu este unica, dar se intampla destul de rar.

Este vorba despre constelatia „Fecioara”, care s-a aliniat impreuna cu constelatia „Leu” (care este de asupra ei) si cu alte cateva planete. Constelatia „Leu” are noua planete primare, iar alaturi de ele au mai venit inca trei planete importante, precum Venus, Marte si Mercur. In aceasta aliniere, la picioarele „Fecioarei” s-a aflat luna, asa cum gasim si in textul din cartea Apocalipsa. Incepand din 23 decembrie 2016, planeta Jupiter isi face aparitia in constelatia „Fecioara” si oscileaza in dreptul „pantecelui” acesteia, iesind din el pe 23 septembrie 2017. Foarte multi asociaza pasajul din cartea Apocalipsa capitolul doisprezece si primele lui versete, cu nasterea lui Isus. Daca luam in calcul ceea ce s-a intamplat cu constelatia „Fecioara”, lucrurile arata diferit.

Astronomia este o stiinta foarte veche. Inca din Antichitate oamenii se foloseau de asezarea constelatiilor si de pozitia lunii, pentru a se orienta in drumul lor. Ei nu aveau „GPS”-ul vremurilor noastre. Poate daca am merge in trecut cu „GPS”-ul vremurilor noastre, am fi mai oculti decat ei.

Astrologia in schimb, este total diferita de astronomie. Astrologia inseamna interpretarea stelelor, tinand cont de faptul ca ele ar influenta destinul nostru, vorbind si interpretand viitorul. Cartea lui Enoh vorbeste despre influenta demonica a „fiilor lui Dumnezeu” care coboara pe pamant. El arata care este radacina astrologiei si mentioneaza ca un anumit demon (inger cazut) i-a influentat pe oameni cum anume sa citeasca si sa prevesteasca viitorul.

Cand vorbim despre astronomie ne referim la calcule exacte si pozitii specifice ale stelelor. Cand facem referire la astrologie, vorbim despre inspiratie, ghicire si prevestire.

Mai multe materiale: http://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp/7887-calea-adevarul-si-viata-594-semnele-din-cer

https://ardeleanlogos.wordpress.com/apologie/calea-adevarul-si-viata-594-semnele-din-cer/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.