Mărturia lui Stanislav Munteanu | EXOD

Moldova Creștină TV

Moldova Creștină TV

De mic copil visa să devină un jucător profesionist de fotbal. Fotbalul era pasiunea lui. Din cauza problemelor, pe care le avea cu tatăl, îi lipsea familia și creștea un băiat nervos. Era impulsiv și putea oricând să sară la bătaie la colegii lui. Dar, atunci când a crezut în Domnul Isus, a primit în inimă dragostea lui Dumnezeu, a devenit un om nou, capabil să iubească și să-i slujească pe alții. Astăzi este antrenor profesionist de fotbal și folosește abilitățile lui pentru a-i învăța pe alții Cuvântul lui Dumnezeu. Aflați povestea vieții lui Stanislav Munteanu, în ediția de azi a emisiunii EXOD.

Înainte ca Domnul Isus să se înalțe la Ceruri, mai existau câteva adevăruri foarte importante pe care ucenicii Lui trebuiau să le cunoască. Aflați aceste adevăruri în lecția 5 din cursul „Vrei să fii ucenicul lui Isus”.
Ieri v-am trimis un video la tema „Creștinul la Cimitir”, dar am observat că a lipsit link-ul. Îl repet aici https://www.youtube.com/watch?v=nZYq-40D1N4&t=5s
Dacă aveți nevoi de rugăciune sau întrebări din Biblie, la care căutați răspuns, contactați-ne pe una din căile de comunicare de mai jos.

O zi binecuvântată să aveți.

Cu drag, Vitalie Marian.
Administratorul siteu-ului Moldova Creștină.

https://moldovacrestina.md/marturia-lui-stanislav-munteanu-exod/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.