Marea Britanie refuză să acorde azil unui creștin iranian, motivând că „creștinismul nu este o religie pașnică”.

Potrivit „The Washington Examiner”, Biroul de Lucru al Regatului Unit, care supraveghează imigrația, a respins cererea unui bărbat iranian pentru azil, pe motiv că atunci când acesta susține că creștinismul este o religie „pașnică”, nu vede neconcordanțele dintre Biblie și spusele lui.

Într-o scrisoare de justificare, Biroul a spus că anumite cărți din Biblie, cum ar fi Leviticul, Exodul, Matei sau Apocalipsa, sunt „pline de imagini ale răzbunării, distrugerii, morții și violenței”.

„Aceste exemple nu sunt în concordanță cu afirmația dvs. care să afirme că v-ați convertit la creștinism după ce ați descoperit că crestinismul este o religie „pașnică”, spre deosebire de Islam, care conține violență, furie și răzbunare”, scrie în scrisoare.

Un expert legal a declarat pentru „The Washington Examinator” că această decizie este mai mult anti-azil decât anti-creștină.

„Biroul de lucru a găsit orice motiv pentru a refuza azilul și acest lucru pare a fi un exemplu deosebit de creativ, nefiind neapărat o izbucnire sistemică a sentimentelor anti-creștine din departament”, a spus expertul juridic Conor James.

Într-o declarație pentru „The Washington Examinator”, Becket Adams a declarat că „pare să existe o tendință în Marea Britanie a oficialilor guvernamentali care iau în mod explicit poziții anti-creștine”.

Adams a punctat asupra unei investigații din Marea Britanie, unde poliția cercetează un reporter romano-catolic care se presupune că a „discriminat” o persoană transgender.

„Ceea ce încerc să spun este că: dacă sunteți un creștin care trăiește în Marea Britanie, acum ar fi un moment bun să ne gândim la emigrarea pe tărâmul celor liberi și la casa celor curajoși, unde cea mai mare neplăcere pentru oamenii credincioși sunt o mulțime de opțiuni de închinare”.

Marea Britanie nu este singura țară acuzată că ar avea o agendă anti-creștină. În Suedia , Micael Grenholm declara pentru „The Christian Post” că oficialii guvernului suedez au deportat creștinii care solicită azil, în țări ca Afganistan.

„Autoritățile suedeze își motivează aceste încălcări ale drepturilor omului, susținând că solicitanții de azil nu sunt,creștini „adevărați”, a spus Grenholm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.