Indemnul unui prezentator pasionat de masini si de Isus catre crestini

In aceasta luna se va lansa o noua emisiune care combina pasiunea pentru masini si dragostea pentru Hristos. Prezentatorul emisiunii are experienta in ambele domenii. John Jessup va spune din culise de ce merita sa urmariti aceasta emisiune.

https://alfaomega.tv/embed/vod/?vid=9853

Barry Meguiar este cunoscut in lumea televiziunii. El prezinta emisiunea Car Crazy de ani de zile. Acum s-a intors cu Ignite Your Life Television. Si noua emisiune include masini, precum emisiunea „Carpool karakoe” dar accentul cade pe Hristos. Daca spunem numele Meguiar ne gandim la produse pentru lustruit caroseria automobilelor. Aceasta companie exista de aproape 120 de ani. Acum, presedintele companiei, Barry Meguiar, se foloseste de pasiunea sa pentru masini si lanseaza o noua emisiune de televiziune pentru a da drumul unei miscari de trezire.

Leslie Kennedy: Aceasta emisiune doreste sa entuziasmeze crestinii ca sa vada ca nu este asa de dificil sa isi impartaseasca credinta.

Poate va ganditi ca asta este prima iubire a lui Barry avand in vedere ca are o colectie de masini rare, afacerea familiei si pasiunea sa pentru industria auto. Insa este ceva ce el pretuieste mai mult.

Barry Meguiar: Nimic nu se compara cu privilegiul de a-L prezenta pe Isus Hristos unei persoane. Nimic nu se poate compara cu asta in viata unui om, in psihicul unui om si o putem face in fiecare zi.

El si sotia sa Karen isi impartasesc credinta oriunde merg.

Karen Meguiar: Am intalnit chelnerite si chelneri in restaurante pentru care ne-am rugat. Inainte de a ne ruga pentru mancare, ii intrebam daca doresc sa ne rugam pentru ceva in viata lor.

Barry Meguiar: Niciodata nu m-a refuzat nimeni pentru care am vrut sa ma rog. Nimeni nu m-a refuzat.

Barry Meguiar: Nimeni nu imi poate lua credinta, nimeni…

Cateodata, el pare mai degraba a fi un predicator si Barry ne-a spus ca asta se datoreaza faptului ca Dumnezeu foloseste afacerea sa drept amvon pentru lucrarea sa.

Barry Meguiar: Ma pasioneaza produsele pe care le vand. Imi place afacerea mea. Dar este ceva temporar. Am inteles cu mult timp in urma ca peste 100 de ani nu va conta cate produse am vandut, nu va conta daca sunt conservator sau liberal. Singurul lucru care va conta va fi daca L-am acceptat pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor. Iar pentru noi care am facut-o, iata care este urmatoarea intrebare: oare cati vor ajunge in ceruri datorita influentei noastre?

El a conceput propria versiune a Marii Trimiteri.

Barry Meguiar: Apropiati-i pe toti, in fiecare zi mai aproape de Isus. Este ceva ce toata lumea poate intelege. Marea Trimitere presupune a-i apropia pe toti, in fiecare zi de Isus.

Dupa ce a luat un virus care i-a fost aproape fatal in 2010, el a devenit un misionar si a fondat o lucrare care se numeste Revival Outside the Walls pentru a trimite crestinii sa isi impartaseasca credinta in afara bisericii.

Barry Meguiar: Cum iti folosesti ziua? Cum iti folosesti influenta la lucru sau oriunde mergi, indiferent daca este un loc public sau locul tau de munca, in familie sau la biserica?

Sau intr-o masina de fite?……………………………….

https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/10321-indemnul-unui-prezentator-pasionat-de-masini-si-de-isus-catre-crestini#axzz5j0ZxmqkF

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.