Închide

Federația de Gimnastică din Marea Britanie impune ca fetițele să se schimbe în aceleași săli cu băieții care se identifică fete. Antrenorii NU au voie să comunice părinților că fiica lor împarte camera cu un transgender

Gimnastele de sex feminin de toate vârstele, din miile de cluburi sportive britanice, trebuie să folosească de-acum înainte aceleași încăperi pentru a se schimba și aceleași toalete cu bărbații care se identifică femei. Aceasta este ultima decizie luată de forul de conducere sportiv din Marea Britanie.
Femeile și fetele care călătoresc la competiții oficiale au fost, de asemenea, informate că trebuie să împartă cazarea cu băieți și bărbați care se identifică femei, scrie Daily Mail.
Controversatul document emis se British Gymnastics, organizație care numără peste 350 000 de membri – majoritatea  cu vârsta sub 16 ani,  interzice antrenorilor să le comunice părinților că fiica lor împarte aceeași cameră cu un băiat care și-a schimbat sexul.
Orice sportivă care se simte „nemulțumită” de noile reguli trebuie să-și facă propriile „aranjamente alternative”, prevede controversatul document.
Nu se precizează însă clar dacă bărbații care identifică femei vor avea permisiunea de a împărți aceleași dușuri cu gimnastele de sex feminin.
Cum era de așteptat, noul regulament a provocat furia părinților, care spun că politica transgender a organizației – introdusă în urma lobby-ului făcut de organizații transgender – pune în pericol siguranța fiicelor lor.
Într-o hotărâre ulterioară, forul britanic anunța că băieții și bărbații care se identifică femei pot participa la competiții doar pentru femei. Băieții aflați la pubertate, care se identifică fete, pot concura în orice categorie destinată sexului femin. Gimnastele de sex masculin, care se identifică femei, aflate la post-pubertate, pot participa, de asemenea, la competițiile sprotive destinate femeilor, cu condiția să respecte standardele Comitetului Olimpic Internațional.
Regulile COI prevăd că, pentru a fi eligibile pentru competițiile sportive de sex feminin, femeile trans trebuie să trăiască în „sexul declarat” timp de cel puțin patru ani.
Noul regulament emis de British Gymnastics a fost trimis către mii de cluburi afiliate, provocând plângerile a sute de părinți ai sportivelor.
O mamă din Oxfordshire a declarat pentru The Mail că a fost „îngrozită” când a aflat noile reguli de la antrenorul fiicei sale de nouă ani. „Faptul că băieții au acum posibilitatea de a se schimba în același loc cu fetele este un coșmar. Nu mă bucur deloc și nici fiica mea nu este încântată. Am vorbit cu ceilalți părinți de la club, care nu puteau să creadă că un organism sportiv ar pune copiii în pericol în acest fel”.
O altă mamă, din Cambridgeshire, a declarat că nu-și va încuraja fiica „talentată” să mai participe la competiții sportive, în actualele condiții, pentru „propria ei siguranță”.
Acest nou scandal din lumea sportului vine după ce o serie de sportivi de elită, printre care Martina Navratilova, Sharron Davies și Dame Kelly Holmes, au  ieșit public pentru a denunța prezența femeilor transgender (născute bărbați) care concurează în sporturile destinate femeilor.
CELE MAI POPULARE

https://www.activenews.ro/externe/Federatia-de-Gimnastica-din-Marea-Britanie-impune-ca-fetitele-sa-se-schimbe-in-aceleasi-sali-cu-baietii-care-se-identifica-fete.-Antrenorii-NU-au-voie-sa-comunice-parintilor-ca-fiica-lor-imparte-camera-cu-un-transgender-155028

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus
Tinerețe în cuvânt

„Nimeni să nu disprețuiască tinerețile tale!”

Ana-Maria Negrilă

Universul între paginile unei cărți

Nervi de Sezon

Blog Filozofic

POPAS PENTRU SUFLET

Cristian Ionescu

Agora Christi

Blog evanghelic de teologie publica

Alteritas

cu Dănuț Jemna

Pagina creștină

Simion Ioanăș

Danut Tanase

E viată pe pământ!

danielmiclea

Inca un gand

Aradul Evanghelic

... pentru arădeni şi despre arădeni...şi nu numai!

barzilaiendan.wordpress.com/

Un Barzilai izvorât din Dan - O anagramare pentru Daniel Branzai

Nickbags

Har si Pace

Vrăbiuțe

Cip! Cip!

Bogdan DUCA

Pentru ca în viitor nu vreau să se spună "Acele timpuri au fost întunecate pentru că până și el a tăcut"...

ARMONIA MAGAZINE - USA

Locul in care te intalnesti cu CREDINTA.

Mana Zilnica

Mana Zilnica

Life Mission

"Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui"

Ciprian I. Bârsan

...din inima pentru tine

Informatii si mesaje

Pecetea Dumnezeului Celui Viu primită de către Maria Divinei Milostiviri în mesajele de la Sfânta Treime și Fecioara Maria

Bucuresti Evanghelic

A topnotch WordPress.com site

Misiunea Genesis

Susținem misionari și proiecte de misiune peste tot în lume

Marius Cruceru

...fără cravată

Cu drezina

de Teofil Stanciu

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

Miere și migdale

Luați cu voi ... puțin leac alinător și puțină miere, mirodenii, smirnă, fisticuri și migdale - Geneza 43:12

Noutati Crestine

Ca sa stii!

PERSPECTIVE CRESTINE

Gânduri către o altă lume...

Creştinul azi

Revista Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România

Persona

Blog of Danut Manastireanu

Revista ARMONIA - Saltmin Media

Hrană pentru minte și lumină pentru suflet

Moldova Creștină

Răspunsuri relevante și actuale din Biblie

EvangheBlog - Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

%d blogeri au apreciat: