Părinți implicați – Lansare proiect

download

Nu am mai scris de multă vreme pe blog. În parte datorită schimbărilor din viața noastră dar și din cauza focalizării pe proiectele la care lucrăm. Scriam la finalul anului trecut despre lucrarea de consiliere câte ceva (http://www.consiliere.org/despre-consilierea-din-2018/) și sper să am timp în curând să scriu mai pe larg si despre alte proiecte în care suntem implicați.

Unul din proiecte este podcastul „Părinți implicați” – un podcast în care discutăm despre educarea pe care părinții ar trebui să o facă copiilor lor pe tema sexualității.

Aici e mult de tot de explicat dar nu voi încerca oferirea de detalii în acest articol. Practic am explicat pe pagina proiectului de ce e necesară educarea despre sexualitate a copiilor, de ce am ales această formă a podcasturilor, pe ce platforme putem fi urmăriți și alte detalii.

Proiectul vine ca o încercare a noastră de a veni în întâmpinarea părinților cu informații concrete din acest domeniu. Emisiunile vor avea o frecvență bilunară deși vom încerca una săptămânală. Discutăm despre etape de dezvoltare, despre ce anume trebuie să facem sau să spunem în fiecare din etape, despre studii de caz, prezentare de resurse, recomandare de cărți si materiale și vom avea pe parcursul acestor emisiuni și invitați care au de spus ceva pe această temă și care vor fi disponibili pentru discuții.

Așadar, chiar dacă mai avem ceva finisaje la pagina web vă oferim detaliile despre acest proiect:

Anul acesta va fi unul al schimbării. Dacă în urmă cu câțiva ani vorbeam de o pauză, de o tragere în spate, între timp proiectele au ajuns la „coacere” și anul acesta va fi unul al implicării într-o manieră mai vizibilă. Am făcut primii pași și vor mai urma dacă Dumnezeu ne va ține în viață și ne va da înțelepciune.

Doamne ajută!

PS: Dacă vei considera util și altora acest potcast nu ezita să îl recomanzi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.