Tony Berbece ­čö┤ Aten╚Ťie! Homosexualitatea / lesbianismul se ia!

joi, 15 noiembrie 2018

Am vorbit cu un t├ón─âr care mi-a m─ârturisit c─â dup─â v├órsta de 16 ani ├«n urma consumului de materiale pornografice de tot felul a constatat c─â nu se mai poate ├«ndr─âgosti de fete, ci c─â mintea ├«i fuge la b─âie╚Ťi (cunosc multe alte cazuri de genul chiar cu so╚Ťi care pic─â ├«n plasa aceasta a pervertirii). A intrat ├«n panic─â ╚Öi m-a ├«ntrebat dac─â se poate produce o astfel de devia╚Ťie, care ├«n adolescen╚Ť─â nu exista, ╚Ötia clar c─â o vreme i-au pl─âcut fetele.
I-am explicat c─â demonii ace╚Ötia de perversiune se instaleaz─â pe creier suprim├ónd, distrug├ónd capacitatea omului de a avea o dragoste fireasc─â ╚Öi o transform─â ├«ntr-o ÔÇťdragosteÔÇŁ nefireasc─â, a╚Öa cum ne spune ╚Öi Sf├óntul Pavel c─â poate exista. Cum exist─â demoni care str├ómb─â oase, cum avem cazul femeii g├órbove, adic─â demoni care distrug s─ân─âtatea fizic─â, exist─â ╚Öi demoni care ÔÇťstr├ómb─âÔÇŁ sentimentele. De exemplu pe Saul ├«l chinuia un demon de m├ónie. C├ónd ├«l apuca invidia pe David efectiv punea m├óna pe suli╚Ť─â ╚Öi d─âdea dup─â el, dorind s─â-l omoare, tot Biblia ne spune clar c─â era peste el un duh r─âu.
Așadar, sunt draci care operează cu partea fizică a omului și sunt draci care operează cu partea psihică și sentimentală a omului. Iar aceste lucruri le știm de la Hristos, din felul lui de a scoate demonii din oameni și din ceea ce El ne-a relatat prin Scripturi.
St├ónd departe de necur─â╚Ťie, de poronografie, de curvie, de masturbare, de pofta depravat─â exercitat─â prin privit, stai de fapt departe de demonii de necur─â╚Ťie, care se instaleaz─â pe fondul st─ârii de p─âcat din om.
Vreau s─â mai adaug c─â disperarea Satanei ├«n aceste zile este de a-i face pe c├ót mai mul╚Ťi copii, adolescen╚Ťi, tineri s─â cread─â c─â s-au n─âsut ÔÇťpe inversÔÇŁ, iar c├ónd aceste g├ónduri sunt primite ╚Öi ├«mbr─â╚Ťi╚Öate chiar ca o normalitate, atunci ace╚Öti demoni se instaleaz─â ca la ei acas─â, pervertind fiin╚Ťa uman─â p├ón─â la extrem. Prin ╚Ť─ârile occidentale p─ârin╚Ťii ├«╚Öi las─â copiii s─â aud─â propaganda schimb─ârii orient─ârii sexuale, crez├ónd c─â nu au cum s─â fie schimba╚Ťi, dar este cea mai mare ├«n╚Öel─âciune a Satanei, copiii put├ónd fi perverti╚Ťi, de aceea se d─â o lupt─â pentru educa╚Ťia ├«n spiritul toleran╚Ťei fa╚Ť─â de aceste perversiuni. Ei caut─â adep╚Ťi printre copiii no╚Ötri!

Spune nu necur─â╚Ťiei, spune nu toleran╚Ťei fa╚Ť─â de spurc─âciune, asigur─â-te c─â al t─âu copil ╚Ötie ce este normal ╚Öi c─â dragostea fireasc─â este una singur─â, asigur─â-te c─â pui o straj─â ├«n jurul min╚Ťii lui bombardate zilnic de g├ónduri ╚Öi ispite. Roag─â-te pentru protec╚Ťia copiilor t─âi ╚Öi ╚Ťine-i aproape de Adev─âr, de Scripturi ╚Öi de Hristos!
Tony Berbece

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.